Láb és talptorna

A bokasüllyedés más néven lúdtalp egy olyan civilizációs probléma, ami bármelyik korban kialakulhat, nem szabad elhanyagolnunk ,mert komoly problémákat okozhat. 

5 500 Ft

Leírás

A lábboltozat süllyedésének kialakulásában több tényező is szerepet játszhat: a nem megfelelő lábbeli viselése, a túl kemény, túl szűk vagy túl puha cipők okozhatnak statikai deformációt, az egyenlőtlen testsúlyelosztás miatt hosszú távon pedig boka-, csípő-, térd, derékfájdalom jelentkezhet. A bokasüllyedés kialakulása a helytelenül megválasztott lábbelin kívül függhet a genetikától is.

A láb és talptorna csomag 2db 45perces videót tartalmaz, prevenciós és korrekciós tornával.

1. Frissitő lábtorna, ha a lábak ólomnehezek, viszkető, feszülő érzés jelentkezik, hosszabb álldogálás után lábfájás lép fel, akkor végezd el ezeket a gyakorlatokat és máris felfrissülnek a talpaid. A lúdtalp megelőzésére is szolgáló egyszerű, de hatékony gyakorlatokat mutatunk be.
2. A lábak ízületeinek aktív tornája és az izomzat erősítése rendkívül fontos feladat. Erre a célra igen alkalmasak a mezítelen lábakkal végzett álló és fekvő gyakorlatok.
A videók 5500 ft-os áron megvásárolhatóak.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Láb és talptorna” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük