21 NAPOS KARCSÚSÍTÓ FOGYÁS PROGRAM (ONLINE)

Ha eleged van már a jo-jo fogyókúrákból , tarts velünk ahol 3 hétig minden nap melletted leszünk, elindítunk a fogyás és alakformálás útján, dietetikus által összeállított természetesen tápláló étrenddel minden egyes napra lebontva és profi tornával! Természetesen módon, nem használunk mesterséges táplálék-kiegészítő szereket.  A fitness bajnokoknál jobban kevesen ismerik a test formázását, és most megosztjuk ezt a módszert veled!
A program tartalma: 
– Állapotfelmérő kérdőív
– Konzultáció az oktatóval, személyre szabott terv készítése
– 21 napos étrend
– heti 4x Pilates és zsírégető torna
– Kiegészítő cardio edzés

 

A  megfelelő edzés és a táplálkozás fontos eszközei a fejlődésnek,   de a  motiváltság, a következetesség és a kitartás létfontosságú ,  ha  sikerrel akarod átformálni a tested.

39 990 Ft

Leírás

Az átalakuláshoz vezető úton az első fontos csatát önmagaddal kell megvívnod…rá kell venned magad, hogy megkezdd a programot.
Az edzés és a helyes táplálkozás elengedhetetlen, ám ezzel egyidejűleg a szokás hatalmát kell legyőznöd.
A berögzült rossz szokásokon változtatnod kell, különben a tested átformálására tett erőfeszítéseid kudarcba fulladhatnak.
Az akaraterő csak az első lépés megtételére elegendő; a tartós sikerhez új szemléletre, életmódra van szükség.
A tapasztalatok azt mutatják, hogy azok számára, akik a meglévő káros szokásaikat új, hasznos szokásokra kívánják cserélni, az első tizennégy nap a legfontosabb, ezért mindennap az online térben melletted leszünk és motiválunk a napi programok betartására.
A dietetikus által összeállított étkezéseket úgy alakítjuk ki, hogy a szénhidrátok lassan kerüljenek a véráramba, így alacsonyan tartható az inzulinszint, ami csökkenti a testzsír felhalmozódását.
Az inzulin–glükagon-tengelyt tehát precíziós táplálkozással szabályozzuk, a szabad zsírsavakat pedig megfelelő testedzéssel mozgósítjuk.
Ha szigorúan csak a kalóriamennyiség drasztikus csökkentésével próbálsz fogyni, a súlycsökkenés fele izomveszteségből fog adódni!!
Ne kísérletezgess feleslegesen, vedd szakember segítségét igénybe, így a jo-jo effektust is elkerülheted.
A program teljesen natúr , táplálék-kiegészítők nélküli!
Az akaraterő az átalakulás fontos kulcsa és ha készen állsz mi megadjuk a kezdő lépést a változás elindításához.
Az átalakulás folyamatát  a lelkesedésednek is  kell táplálnia,  így járhatsz sikerrel!
Kezdhetjük ? 

21 NAPOS KARCSÚSÍTÓ FOGYÁS PROGRAM (ONLINE) termékről 1 értékelés

 1. Ágnes

  “Nem vagyok híve a diétás programoknak, de ez most valahogy másnak tűnt, ezért belevágtam.
  Hamarabb kellett volna!
  Három hét alatt a finom és változatos étrenddel – ami cseppet sem volt megterhelő – és Nelly fantasztikus pilates óráival, meg egy kis kardióval kiegészítve sikerült a célzott 3 kilótól megszabadulnom, de ami a lényeg: sokkal fittebbnek és energikusabbnak érzem magam, ami a külső megjelenésemen is visszatükröződik,sokan kérdezik, mi történt, hogy ilyen jól nézek ki 😉…!
  Köszönöm Neked Nelly!!!! 😊 ”
  Ágnes

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük